Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Ani Colin Firth neprodá srdcebol Rozmačkaného ega se slaninou

O jídle dnes píše každý. A co víc, píší o něm ti, kdo mají problém rozeznat krůtu od kuřete a okurku od cukety. Případ kuchařky a autorky Lenky Požárové, držitelky Gourmand Cookbook Awards, to naštěstí není. Umět psát články o gastronomii však ještě neznamená umět psát beletrii o gastronomii.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

D58a60n 65R89u32b46í75n 4803823619

Mi stači ta obálka ;-D To bude asi stejně hloupý i ten vnitřek.

0/0
20.3.2018 10:18

D96a22v21i91d 51M31a13c48k27ů 8460829520491

Colin nějak zhubl, ne?

0/0
19.3.2018 16:16

M57i94l45o74š 28B41r20a38d61í12k 3106269197308

U této "kuchařky" jsem měl vždy dojem, že se hlavně snaží zviditelnit, takže není divu, že kniha je o ní a o ničem jiném. Pokud někoho tato dáma zajímá, tak si knihu asi koupí, ale já nebudu ten, kdo za ni dá skoro 200.

0/0
19.3.2018 15:16







Najdete na iDNES.cz