Diskuze

Vystavují Frankensteina z kaviáru a Monu Lisu z burákového másla

Mohl by to být Picasso, Monet, Cézanne, ale ve skutečnosti jde o díla zhotovená z konfet, čokolády i diamantů. Svou netradiční práci představuje Argentinec Vik Muniz ve francouzském Avignonu. Výstava Imaginární muzeum je otevřena až do 13. května.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

wwwand

4. 1. 2012 13:33
Kdy už konečně bude někdo malovat hovnem?

Tohle mě fakt vytáčí - proč je za "umění" vydáván plagiát, ozvláštněný pouze a jen tím, z čeho že ten plagiát je... Fakt už klesla bída vnímání toho co je a co není umění na tuto mez?

Ale co se divím, vždyť co je a co není "světové umění" neurčují kvality jednotlivých děl, ale bulvární pisálci, kecálisti (kritici) co sami neví z které strany se štětec drží a pivní diskutéři.

Už nám chybí jen obrazy malované hovnem a sochy či instalace z pozůstatků.

To bude poprask, to bude "umění"!

Tento jediný možný postup "zviditelnění se" deformuje zpětně i samotné umělce - tento konkrétní malíř možná sám o sobě je také schopen krásně malovat, ale proslavý ho pouze pouťové obrázky z marmelády.... Je mi ho líto.

0 0
možnosti
S

Slystall

2. 1. 2012 12:35
*

"Z arašídového másly a marmelády"? Proberte se, IDNES!

0 0
možnosti