Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vystavují Frankensteina z kaviáru a Monu Lisu z burákového másla

Mohl by to být Picasso, Monet, Cézanne, ale ve skutečnosti jde o díla zhotovená z konfet, čokolády i diamantů. Svou netradiční práci představuje Argentinec Vik Muniz ve francouzském Avignonu. Výstava Imaginární muzeum je otevřena až do 13. května.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

wwwand

Kdy už konečně bude někdo malovat hovnem?

Tohle mě fakt vytáčí - proč je za "umění" vydáván plagiát, ozvláštněný pouze a jen tím, z čeho že ten plagiát je... Fakt už klesla bída vnímání toho co je a co není umění na tuto mez?

Ale co se divím, vždyť co je a co není "světové umění" neurčují kvality jednotlivých děl, ale bulvární pisálci, kecálisti (kritici) co sami neví z které strany se štětec drží a pivní diskutéři.

Už nám chybí jen obrazy malované hovnem a sochy či instalace z pozůstatků.

To bude poprask, to bude "umění"!

Tento jediný možný postup "zviditelnění se" deformuje zpětně i samotné umělce - tento konkrétní malíř možná sám o sobě je také schopen krásně malovat, ale proslavý ho pouze pouťové obrázky z marmelády.... Je mi ho líto.

0/0
4.1.2012 13:33

Slystall

*

"Z arašídového másly a marmelády"? Proberte se, IDNES!

0/0
2.1.2012 12:35





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.