Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tenhle Harlej dokodrcá leda do Horní Dolní

Ty jsi vylízaná, já jsem vyhulenej, ještě jednou mi dej ty svý největší vnady, i takhle rýmuje na svém albu Čtyři z punku a pes skupina Harlej.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

fit_hrasek

kterej pí..s psal tuhle recenzi ??

kterej pí..s psal tuhle recenzi ??

0/0
26.10.2006 3:19

master19

Šafránek

A co takhle zmínit, že to je krok úplně novým směrem - s novým zpěvákem, trošku jiný styl, atd... To ne? Recenze stojí za houby... jakkoliv je to nové CD mizerné.

0/0
27.9.2006 13:42

Inzahn

co to je za recenzy?

Co to je za recenzy slyšel to vůbec nebo tam měl jiné cd je pravda že žádní mega umělci jako Dream Theater to nejsou ale konečně udělali cd které se posunulo novým směrem a hlavně na koncertech a textově stále ještě pobaví narozdíl od kabátů.Tak ať pan recenzen je soudnej a nepropaguje stále ty kapely co jsou na ČR scéne a stejně jen pár roků a pak vyšumí HARLEJ už má určitou tradici a nebo si bežte je psát do bravíčka :-D stejně těm co tomu částečně holdujou a rozuměj jste u (Y)

0/0
27.9.2006 9:21

mart_ini

Re: co to je za recenzy?

Pise se recenzi. Pan recenzent je soudnej, protoze tohle pobavi akorat opravdovyho krupana.Je jedno, jestli je z mesta nebo z vesnice.

0/0
27.9.2006 9:41

Inzahn

Re: Re: co to je za recenzy?

A když je tak soudnej tak proč to je první záporná recenze?A ty jseš asi velkej suchar protože tohle je fakt na pobavení jo a tady máš odkazy na ty další recenze

http://rocmag.cz/clanky/harlej-ctyri-z-punku-a-pes/

http://danielfiala.xf.cz/index.php?stranka=harlej_pes

a co už jsi našel ještě náký záporný recenze?A že jseš tak chytrej už jsi aspoň z toho alba slyšel že jseš tak chytrej?

0/0
27.9.2006 10:00

mart_ini

Re: Re: Re: co to je za recenzy?

Nevim jak moc chytrej jsem v porovnani s tebou, ale urcite umim trochu lip pravopis. Album jsem slysel, takze asi takovej suchar zas nebudu;-) Odpoved posli treba jeste 5krat;-D

0/0
27.9.2006 17:05

Inzahn

Re: Re: co to je za recenzy?

A když je tak soudnej tak proč to je první záporná recenze?A ty jseš asi velkej suchar protože tohle je fakt na pobavení jo a tady máš odkazy na ty další recenze

http://rocmag.cz/clanky/harlej-ctyri-z-punku-a-pes/

http://danielfiala.xf.cz/index.php?stranka=harlej_pes

a co už jsi našel ještě náký záporný recenze?A že jseš tak chytrej už jsi aspoň z toho alba slyšel že jseš tak chytrej?

0/0
27.9.2006 10:02

Inzahn

Re: Re: co to je za recenzy?

A když je tak soudnej tak proč to je první záporná recenze?A ty jseš asi velkej suchar protože tohle je fakt na pobavení jo a tady máš odkazy na ty další recenze

http://rocmag.cz/clanky/harlej-ctyri-z-punku-a-pes/

http://danielfiala.xf.cz/index.php?stranka=harlej_pes

a co už jsi našel ještě náký záporný recenze?A že jseš tak chytrej už jsi aspoň z toho alba slyšel že jseš tak chytrej?

0/0
27.9.2006 11:28

Inzahn

co to je za recenzy?

Co to je za recenzy slyšel to vůbec nebo tam měl jiné cd je pravda že žádní mega umělci jako Dream Theater to nejsou ale konečně udělali cd které se posunulo novým směrem a hlavně na koncertech a textově stále ještě pobaví narozdíl od kabátů.Tak ať pan recenzen je soudnej a nepropaguje stále ty kapely co jsou na ČR scéne a stejně jen pár roků a pak vyšumí HARLEJ už má určitou tradici a nebo si bežte je psát do bravíčka :-D stejně těm co tomu částečně holdujou a rozuměj jste u (Y)

0/0
27.9.2006 9:13

Ftipnejj

Autor

Zajimalo by me, jaka "vesnicka tancovackova" kapela by se recenzentovi libila.

0/0
27.9.2006 8:15

Black-eyed

Filter

myslím našel novou kapelu na titulní stránkuR^>-!

0/0
26.9.2006 17:35

QTB

http://rockmag.cz/clanky/harlej-ctyri-z-punku-a-pes/; http://danielfiala.xf.cz/index.php?stranka=harlej_pes

Rozhodně zajímavější a člověk se aspoň něco dozví... Jinak můj názor na "odborný kritiky" je pořád stejný - póvl......(Y);-O;-€(Y)

0/0
26.9.2006 16:36

babca

Re: http://rockmag.cz/clanky/harlej-ctyri-z-punku-a-pes/; http://danielfiala.xf.cz/index.php?stranka=harlej_pes

no já myslím, že recenzent z IDnes dal zbytečně moc procent, taková sra.čka jako předvádí Harlej si nezaslouží ani 2%... Sra.jda, hrůza, běs a trapnost. Opravdu leda pro zteplalý lahvátory a teplákový vymaštěnce.RvRvRvRvRvRv

0/0
27.9.2006 8:29

QTB

Co to je za de*ilní recenzi????!!!

Zase nějakej rádobyintelektuál.... Cédo se mi líbí. Je to podobnej styl, co hrajou Kabáti - ale ty si nikdo kritizovat nedovolí!!!RvRvRv;-(

0/0
26.9.2006 16:24

kill7

Re: Co to je za de*ilní recenzi????!!!

já ti je klidně zkritizuju

Kabát je buranská tancovačka s přiblblýma texty.

0/0
26.9.2006 16:31

QTB

Re: Re: Co to je za de*ilní recenzi????!!!

Já neříkám, že to tak není, ale klidně si je poslechnu. Jenom nemám rád takový nicneříkající a rádobychytrý recenze (ať už se jedná o cokoli...).........;-((Y)Rv!!!

0/0
26.9.2006 16:37

kill7

Re: Re: Re: Co to je za de*ilní recenzi????!!!

mě to řeklo dost a dovedu si to představit

tos asi ještě nečetl recenze od Nanoru:-D

0/0
26.9.2006 17:09

ian69

Re: Re: Re: Co to je za de*ilní recenzi????!!!

2QTB: mně ta recenze taky řekla dost. Víc slov by bylo příslovečné plýtvání tiskařskou černí

0/0
26.9.2006 18:25

ian69

Re: Co to je za de*ilní recenzi????!!!

2QTB: Ondřej Bezr píše o hudbě minimálně 15 let, od počátku 90tých let třeba včetně Rock a Popu. Ale chápu, že lidem, kteří se v hudbě neorientují, jeho jméno nic neřekne.

0/0
26.9.2006 18:29

mart_ini

Re: Co to je za de*ilní recenzi????!!!

Nedovolil????:-)))) Uprimne jsem se zasmal. Je to ukazka buranske kapely, ktera se prodrala mezi ostatnimi buranskymi kapelami, protoze byla ochotna jemne slevit z lacinych sprostot ve svych textech. Hudba zustava stejne lacina.

0/0
27.9.2006 0:06

hospoda1

nesouhlas!

Harlej jsem taky před cca 5 lety nemusel,ale po shlédnutí 2-3 koncertů a poslechu všech cd ji řadím mezi své nejoblíbenější.To nový cd jsem ještě neslyšel, ale jinak palec nahoru R^

0/0
26.9.2006 16:03

Ric-pic

Mno,

tahle muzika mě nikdy nijak zvlášť neoslovovala, ale před pár dny jsem byl na dni otevřených dveří v pivovaru Starobrno kde tahle partička mmj. hrála a celkem jsem se pobavil. No ale CD bych doma asi neskousl - ani zadara.

0/0
26.9.2006 15:52

kill7

hm

a teď co na to džísky?:-D

0/0
26.9.2006 14:38

ian69

ó je, tady se bude asi nadávat

Jinak toto je ukázkově dobrá recenze takového produktu: stručná, slušná, výstižná

0/0
26.9.2006 14:12

Rumajs

Re: ó je, tady se bude asi nadávat

Ale k hovnu!

No bigbíťákům to neznechutí.:-D

0/0
26.9.2006 17:31







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.