Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pearl Jam dokázali, že grunge žije

Slavná americká rocková kapela Pearl Jam se vrátila do Česka s energií a nadšením, které si v ničem nezadaly s koncerty z let její největší slávy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Speedo

jinak opravdu neskutecne odflakla recenze

Rv(Y)

0/0
26.9.2006 12:06

Speedo

koncert

v Sazce byl mazec, ale vcera ve Vidni uplny masakrR^

0/0
26.9.2006 11:44

lanrati

Re: koncert

To dela to, ze v Sazce rozdeluji plochu, proto se nemuze vytvorit poradny kotel - proste chteji vyvarit co nejvic penez na vsem, u tech PJ to byla maximalni skoda, protoze to by byl kotel jako v roce 2000, od zacatku do konce masakr:)))

0/0
26.9.2006 13:31

Speedo

Re: Re: koncert

jo jenze nektere hovada to vylozene prehaneji, schvalne strkat lidi muze jen vypatlanec nebo teenager, ktery je na svem prvnim velkem koncertu - takze to rozdeleni je i v necem pozitivni. a neni to jenom o kotli, ale taky o zvuku, ktery byl nesrovnatelne lepsi ve Vidni, kapela se mi zdala uvolnenejsi a taky setlist ve Stadthalle byl vic dle meho gusta ;-)

0/0
26.9.2006 15:19

drizzt_do_urden

predkapela

ta me teda moc nezaujala, bud do toho rezali jak metalaci nebo fidlali ukolibavku... malem sem u toho usnul, anglan co stal za mnou pak kdyz hazeli cd taky souhlasil, jenom sem slysel "oh god, more CD's, throw 'em back!" ale Pearl Jam proste narez. Na koncert jsem sel s mladou kuli tomu, ze oni jsou jeji nejvic nejoblibenejsi kapelka a musim rict, ze po zazitku na zivaku uz jsem jejich velkej fanda taky... bylo to proste super.. R^R^

0/0
26.9.2006 10:17

Pipolito

Vyprodano nebylo,

nahore, kde jsme byli, bylo spousta místa a v tom mezipatre taky...

Jinak super, super, super!!!:) Zvuk byl misty horší, ale zase jsem to tolik neřešil, většinou byl v pohodě..

0/0
25.9.2006 18:42

cichon

Re: Vyprodano nebylo,

No jo, jenze do horni polovinyposlednich ochozu se neprodavali listky, stejne jako do VIP mezipatra.R^

0/0
26.9.2006 10:02

cichon

je videt

ze dobre zbozi se prodava samo. Vyprodana Sazka a nadmiru spokojeni divaci a ocividne i muzikanti jsou toho svedkem. Diky Eddie - taky chlastam J. P. Ch.;-D

0/0
25.9.2006 17:04

Lumen Co-morous

Díky díky díky

Ještě jednou díky za fantastický zážitek sledovaný ze sektoru 111.

0/0
25.9.2006 16:02

Marek Zavodsky

hm..

No...nezbývá než souhlasit. Vskutku špatná recenze. Kapela formátu Pearl Jam si rozhodně zaslouží detailnější rozbor koncertu. O Madonniných "discokoulích a tanečnících" jsem se třeba dočetl v každých novinách. Ovšem recenzi nepsal pan redaktor, ale paní redaktorka. To jen tak pro úplnost. Předpokládám že pokud by jí psal třeba pan Vlasák nebo Nanoru...vypadala by jinak.

0/0
25.9.2006 11:02

meeddaa

Re: hm..

Jestli si chcete přečíst recenzi na úrovni, tak zkoukněte zpravodajství novinky.cz/kultura - pan Špulák to napsal dokonale..R^;-)VV

0/0
25.9.2006 11:43

marinidis

mirrorball

když už diskokoule, tak se mohla zmíňit o tom mirrorballu co pustili během betterman a kterej ozářil celou tmavou střechu haly tísícem světýlek co vypadaly jak hvězdy. to mě docela dostalo. nááádhera!

0/0
25.9.2006 14:59

jurio

Re: hm..

Tak Nanoru raději ne, to by byla zase verbální onanie...

A ta Špulákova recenze, co ji doporučuje tady kolega dole, to je zase  celkem snůška patosu. Asi tak nějak by to možná napsal Korál. A než to, tak raději nic.

Koncert byl vynikající

0/0
25.9.2006 15:37

Marek Zavodsky

Re: Re: hm..

Nanoru aspoň nepoužívá pořád ty samé fráze a klišé. Ale je fakt že někdy si u jeho recenzí připadám jako při poslechu sóla nějaké heavy metalové kapely...prostě všeho moc škodí.

Ale ta recenze pana Špuláka je opravdu snůška patosu. Tohle bych spíše čekal od nějakého fanouška...ne zkušeného recenzenta. Taky jsem se ještě nikde nedočetl třeba o negativní reakci publika na představování jejich klávesáka. Protože ten mi k PJ sedí asi jako swingers párty k papežovi. Nehledě na to, že jsem ho snad za celý koncert slyšel zahrát dva tóny.

0/0
25.9.2006 16:09

meeddaa

Re: Re: Re: hm..

Mně se ta Špulákova recenze líbí, protože podle mě vyjadřuje to, co přesně cítím.... Jinak negativní reakce publika na představování klávesáka - toť otázka. Takhle na něj reagují všude na světě. Podle jedné verze jde o zvolání "Boom", podle druhé pak "búúúú". Nikdo neví, co přesně to znamená, jestli to je kladná nebo záporná reakce...A to, že nebyl slyšet, není vůbec jeho vina. Na každým živáku je slyšet dobře. Uvidíme, jak bude slyšet z nahrávky pražského koncertu...

Každopádně to byl skvělý zážitek, i když jsem toho pod pódiem moc neslyšel..

0/0
25.9.2006 16:23

jurio

Re: Re: Re: Re: hm..

Tak teď nevím... Já si teď vůbec nevybavuju, že bych to "Booooooom...!" vůbec slyšel - a to jsem PJ letos už jednou viděl a slyšel, a tam to "Boooooom...." teda zahučelo pořádně. A Vedder jenom dodal: "Yes, that's him - Boom Gaspar..."

Takže v USA je to rozhodně klávesákovi na uvítanou, než vyjádření nevole.

A hodí se tam...

0/0
25.9.2006 20:55

meeddaa

Re: Re: Re: Re: Re: hm..

Jojo, máš recht, nebyl jsem si jistej... Je to "Boom", teda ne nevole... a teď jsem viděl video představovačky a tam to opravdu slyšet není. Ale já byl úplně vepředu, kde byli samí skalní fandové, a tam to za"boom"čelo pěkně!R^VV;-)

0/0
26.9.2006 0:17

marinidis

Re: Re: Re: hm..

klávesák byl dobrej

0/0
25.9.2006 21:43

glum77

Eddie rikal:

"Tato pisen je o muzi" nikoli pro muze, pane redaktore. Jinak takovouto recenzi bych napsal i bez toho, aniz bych tam vubec byl. Ostudne zhodnoceni letosniho nejlepsiho koncertu.

0/0
25.9.2006 10:26

[Luda]

Re: Eddie rikal:

"Tato pisen je o zene." A byl to Better man....

0/0
25.9.2006 15:43

Radek27Praha

Re: Re: Eddie rikal:

Ta písnička JE ale přece o ženě (týrané svým mužem)

0/0
27.9.2006 12:21

[Luda]

Re: Re: Re: Eddie rikal:

Su to ale k0k0t, ja jsem ten text neznal ale uz jsem si ho precetl a mas pravdu.

0/0
27.9.2006 13:06







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.