Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Děda potvrdil, že Wohnout je velká kapela

Kapela Wohnout má talent i styl. Humor proplouvá jejími písněmi přirozeně, ztřeštěně a často srůstá s nabuzenou rockovou energií.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

MrScully

Wohnouti

Mě k téhle kapele přivedla přítelkyně - jsem spíš zastáncem punkovějších věcí (Horkýže Slíže, Tři Sestry), ale Wohnouti mě chytli. Nové album vůbec není špatné, i když podle mě Cundalla zůstává nepřekonatelná. Trošku to sklouzává do poprocku, ale Wohnouti i tak nezklamou - alespoň pár skladeb na každém albu má pořádnej říz. Mám z nich radost.

0/0
21.9.2006 13:03

ian69

Hmm, to je tedy masáž

Po týdnu reklam oslavující recenze...

0/0
21.9.2006 7:32

BlankaP

Re: Hmm, to je tedy masáž

Nejdřív poslechni,pak kritizuj. Včera,když jsem přicválala z práce,zrovna u nás hřměla ta písnička s Waltari a s Dusilovou, vůbec to nebylo špatný.

0/0
21.9.2006 8:02

ian69

Re: Re: Hmm, to je tedy masáž

A já Wohnout kritizuji, dámo? Jen mi přijde, že je po pár dnech na nějakou slávu brzo, výtka jde tedy směrem k redakci. PS: Wohnout mi nepřijdou nijak zajímaví, ale to je opravdu jiná pohádka

0/0
21.9.2006 8:27

Sheeva

Re: Re: Re: Hmm, to je tedy masáž

No ja myslim, ze minimalne textama jsou Wohnouti hodne zajimava kapela. A jejich koncerty nemaj chybu ...

0/0
21.9.2006 13:53

xaeris

Re: Re: Re: Hmm, to je tedy masáž

Bohužel, Vaši oprávněnou výtku tady moc nechápou, ale systémově máte naprostou pravdu.Tohle je ale slabota, např. když kdysi Bílá ještě vydávala CD, tak to bylo ještě drastičtější a  Vlasák zvlášť.Klíny do hlavy, od rána do noci, to je asi podstata civilizace.  

0/0
22.9.2006 9:01

BlankaP

Re: Re: Re: Hmm, to je tedy masáž

Jak sám píšeš, jde o recenzi. Recenze holt vyjadřuje názor autora, ten Tvůj příspěvek taky. Někdy se dokonce stává, že se člověk setká s reklamní kampaní na něco, co má rád. V mém případě to jsou Wohnouti. Tvůj text na mě zapůsobil jako: protože je na to reklamní kampaň, stojí to za...

0/0
4.10.2006 9:16

xaeris

Re: Re: Re: Re: Hmm, to je tedy masáž

Ale vůbec ne, nic nechápeš.Správná otázka by měla znít, mají tohle Wohnouti, na rozdíl od Zaňákové, zapotřebí?A já bych řekl, že ne.

0/0
20.10.2006 7:40







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.