Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Hudba, která vás (asi) roztrhá

Důvodů vytasit se s tím čtvrt roku po vydání může být kupa. Možná jsem byl při poslechu zasažen Stendhalovým syndromem a strávil léto s utěrkou na čele.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Brancaleone da Norcia

Michale,

, před chvílí jsem si přečet i recenzi na Nihilisty a řek bych, že by to chtělo víc informací a míň poesie. Prostě tyhle stránky neotvírám s tim, abych si čet špatný básničky... Pomníčky si stavěj jinde.

0/0
4.10.2006 3:29

vevere

Recenze, které (asi) nikdo nerozumí

0/0
20.9.2006 17:05

Kombajn

chm, co beres autore?

mam rad neobvykle recenze, ale tohle je pokus o to byt Davidem Lynchem mezi recenzenty? recenze ktera je tak blba jako je ta vase si nezaslouzi byt nazvana recenzi...

0/0
20.9.2006 17:00

veeger_x

Chlapče, dospěj, dozraj a neblbni...

Michale... Nanoru...? Hudba v čiré podstatě a recenzentovo ego jsou dvě věci, které nikdy nepůjdou dohromady. Že vám ty pitominky na iDNES trpí, to nepřekvapuje - pochybuji, že místní editoři dokážou ještě rozeznat klišé, pózu, bulvární manipulaci a srozumitelnou řeč. Ale - jde tu přece o vás. Nemůžete talent, který jste měl na samém počátku, přece směnit jen za prachsprosté honění si brka obrazně i doslova... Lidé, kterým jde o to, co Vy se snažíte tak progresivně vyjádřit, Vás paradoxně nikdy vážně brát nebudou. Na to jsou příliš chytří a nepotřebují naslouchat alternativním snobům. Milují charakter, a srdce - a ty často lidem vašeho ranku hrubě scházejí, Proto také, ze strachu píšete, jen ve smyšlenkách. Co kdyby někdo na pozadí průzračnosti odhalil vaší pravou tvář, že? Měli bychom tu jen mladšího Dědka či Anděla nebo ještě něco horšího? Dejte si na to bacha...

0/0
20.9.2006 14:03

S-Tony

To jsem z toho magor

Tak je to dobrá deska nebo špatná deska?

A co že to hrajou za styl? 8-o8-o8-o

0/0
20.9.2006 12:07

MARKETA11

cože?

8-o8-o

0/0
20.9.2006 8:03

jurio

Re: cože?

To je nanoru, on to jinak napsat nemumí...

0/0
20.9.2006 9:23

jurio

Re: Re: cože?

Pardon, mělo tam být "neumí".

0/0
20.9.2006 9:24

kill7

Re: Re: Re: cože?

on to je takový onanista, píše recenze kterým rozumí jen on

0/0
20.9.2006 12:03







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.