Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Paris Hiltonová, děvče, jež neumí zpívat

Kdosi z bossů gramofonového průmyslu před pár lety řekl, že není problém desku natočit, ale prodat ji. Je to tak. Zvláště v americkém showbyznysu existují stovky schopných producentů a skladatelů čekajících na svou velkou příležitost.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

perina

klip

nevi nekdo kde se ten jeji klip "stars are blind" da stahnout?

0/0
1.9.2006 20:37

redpower

Re: klip

treba zde http://snarf-it.org/downloadTorrent/518150-Paris.Hilton.-.Stars.Are.Blind.%5BSatRip%5D.By.Regenzy.avi.torrent

IMO velmi pekna pisnicka a to pop moc nemusim

0/0
18.9.2006 14:04

nomen.nescio

hahaha

"co je na projevu Paris Hiltonové zajímavé, koketní odstín, připomínající v pornoprůmyslu oblíbenou kategorii teenage sluts čili chlípné teenagerky." ROFL :D

0/0
29.8.2006 8:18

halalik

Album

Neco z toho alba jsem uz slysel a musim rici, ze to neni zas takova tragedie, jak by si clovek z beznych informaci, co bezi o Paris v mediich, predstavoval. Kupodivu by se to dalo hodnotit i terminem "dobre".8-o

0/0
28.8.2006 14:24

LiDoOp1

Jen tak pro srovnání

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:utaxqjmrojja~T1 - 4,5 hvězdičky / 5. Tím samozřejmě nechci říct, že to album je kvalitní (neslyšel jsem ho), ale hochům z allmusic bych věřil víc, než celé redakci I-gestern dohromady.

0/0
22.8.2006 23:29

Brbla__

No

Hmm, naopak se mi ta pisnicka po nekolikerem poslechnuti libi. Prijde mi melodicka a kdo by se nerad koukal na jeji klip. Ale nehlede na klip, libi se mi ta pisnicka. Nerikam nic o kvalite, osobe Paris atd, ale prekvapila me a myslim, ze nejen me. Navic, jeji klip je nejzdadanejsi na MTV

0/0
22.8.2006 13:51

jondr

jsem asi hodně mimo, když nevím že Robert N., Martin Hranáč, Ester Ládová, Věra Patt, Nicol Lenertová jsou pop hvězdy, žejo?

0/0
22.8.2006 13:03

JanzRokycan

Re: Já

Asi jsem mimo ještě víc, když nevím, co jsou Robert N., Martin Hranáč, Ester Ládová, Věra Patt, Nicol Lenertová vůbec zač...

0/0
22.8.2006 13:08

jondr

Re: Re: Já

Robert N. a Věra Patt jsou pro mě též záhadou. Lenertová hlásila zprávy a Hranáč s Ládovou jsou nějaké pochybné hvězdy realityšou. Ale nejsem si jistý, jestli autor článku chce skutečně říct, že zpívají.

0/0
22.8.2006 13:11

Ex-treme

Re: Re: Re: Já

věra patt je ta nula z reality show Vyvolení I, ale kdo je robert to také nevím

0/0
22.8.2006 14:21

jondr

Re: Re: Re: Re: Já

"nula z VV 1" je dost nepřesná specifikace, asi něco jako "to je ten voják, co nosí tu zelenou uniformu" nebo "ta prostitutka, co spí s chlapama za peníze"

0/0
22.8.2006 14:58

Jimi Hemendex

Re: Já

Handicap ako sviňa :-P

0/0
22.8.2006 13:09

jondr

Re: Re: Já

Nejvěrší průser ovšem je, že já nevím ani, kdo je Paris Hiltonová, což jsem se zde chtěl dozvědět.

0/0
22.8.2006 13:12

Jimi Hemendex

Re: Re: Re: Já

Vypadá to na neprofesionalitu autora článku, ale fakt iba vypadá. ;-P Pomenovanie, ktoré by presne vystihovalo a definovalo Paris Hilton, totiž autor nemohol z hľadiska cenzúry a morálky použiť. ;-P

0/0
22.8.2006 14:53

jondr

Re: Re: Re: Re: Já

něco jako "neumí zpívat, umí m*dat"?

0/0
22.8.2006 14:59

Jimi Hemendex

Re: Re: Re: Re: Re: Já

To neviem, ešte som nemal tú česť. :-D Ale ono celkovo táto dievka nedostáva moc pekné prirovnania. Možno je to aj tým, že sa neustále snaží byť strodobodom pozornosti. :-)

0/0
22.8.2006 21:47

Jimi Hemendex

Už bežím do krámu...

8-o

0/0
22.8.2006 12:41

Jimi Hemendex

Re: Už bežím do krámu...

Po vlašák a štyri húsky. ;-P

0/0
22.8.2006 12:42

netopyr1

.

Nikdo nenutil autora desku recenzovat... copak v poslední době nevydali desku např. dobří jazzoví muzikanti nebo nějaká undergroundová formace ve Švédsku... na to by měl autor upozorňovat, pokud mu jde o muziku... o desce Paris bude toho dost a dost napsáno v časopisech pro holčičky...

0/0
22.8.2006 12:31

Mirusek

Re: .

Souhlasím s tímto názorem. Recenzent svým rozhodnutím pro "módní" téma PH jen prokázal, že je ve svém oboru na podobné úrovni (ne-li nižší)jako PH zpěvačka.

0/0
22.8.2006 13:52

fearmaker

publicista

Predne chci rict ze se urcite nesnazim tvrdit ze Paris umi zpivat nebo ze jeji deska je dobra....ale srovnavat ji s tema "ceskyma pop-hvezdama" to je trosku mimo ne?neslysel jsem od nich jedinou pisnicku a v dost pripadech nevim o koho jde.Paris produkuje album jeden z nejzadanejsich producentu soucasnosti a naroky na nekolik pisnicek ktery budou hodne hrany v radiu to urcite splnuje...a kdyz si chtela vydat album a ma na to prachy tak proc ne...

0/0
22.8.2006 12:10

Kapitan_John_H_Miller

Re: publicista

Ke každému 10 CD bude přibalen tento film... http://www.imdb.com/title/tt0412260/

0/0
22.8.2006 12:27

jondr

Re: Re: publicista

To se překládá "Jedna noc v Paris?"

0/0
22.8.2006 13:14

Kapitan_John_H_Miller

Re: Re: Re: publicista

Jedna noc v Paříži (městě)!

Jedna noc v Paříži (frndě)!

0/0
22.8.2006 19:17

Martin Slovák

Kapitan_John_H_Miller ven!!

;-€

0/0
22.8.2006 12:00

Martin Slovák

Re: Kapitan_John_H_Miller ven!!

;-P

0/0
22.8.2006 12:00

Kapitan_John_H_Miller

Re: Kapitan_John_H_Miller ven!!

Slovák ven!!!

;-€;-O(Y)

0/0
22.8.2006 12:06

Kapitan_John_H_Miller

!!!

Paris, ono zpívání není tak jednouduchý jako kouřit č u r á k a!

0/0
22.8.2006 11:42

jondr

Re: !!!

já jsem to ještě nedělal, vážně je to tak jednoduchý? A jak to víš?:-D

0/0
22.8.2006 13:04

Kapitan_John_H_Miller

Re: Re: !!!

Taky jsem to nedělal, ale znám to z druhé strany a podle toho, co jsem viděl na videu, je Paris šikovná... tohle jí jde!

0/0
22.8.2006 19:16

Martin Slovák

Re: Re: !!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-D;-D;-DR^

0/0
31.8.2006 19:31

Matiee

Suprstár Páris

Jako hudební podkres někam do obchodního centra to celkem ujde :-P

Jako podpora sebevědomí pro nás "obyčejné" lidi taky dobrý, rozhodně zpívám líp než ona, takže ani ty její peníze nejsou všechno :-D

No a jen zbývá doufat, že s tou průměrnou tralalačkou nevyrukujou nějací rádobyzpěváci v Superstár 3 (ale na to vlastně nemusím koukat ;-D)

0/0
22.8.2006 11:05

Martin Slovák

Re: Suprstár Páris

Když umíš zpívat tak taky vydej CDčko. Ale ty na Paris nemáš ;-PRv

0/0
22.8.2006 11:16

aaaaaa

Dobra recenze

Me ta recenze naopak nalakala, poslechnout si koketní odstín chlípné teenagerky. R^:-P

0/0
22.8.2006 11:00

Ex-treme

Re: Dobra recenze

ta recenze je vcelku dobrá, vystihuje podstatu věci

0/0
22.8.2006 14:24

exty

jako Lister?

má i hudební ambice: Teprve loni se jeho singl „Ohm“ umístil na první příčce hitparády, když sám skoupil tři milióny výlisků. V jeho domě nikdy nebude nouze o popelník R^

0/0
22.8.2006 10:30

anique

Re: jako Lister?

R^R^R^;-D

0/0
29.8.2006 13:17

JohnnyV

Obdivuju pana Vlčka...

....že musí v zápalu své práce poslouchat tak těžké věci. To by mě zajímalo, jak takový poslech vypadá. Flašku něčeho ostřejšího, cigáro a pomalu se u toho opíjet.

0/0
22.8.2006 9:57

Martin Slovák

Nevím jak vy

ale já jsem z Paris nadšen ;-PR^

0/0
22.8.2006 9:54

Jimi Hemendex

Re: Nevím jak vy

Preblafla ti šneka?;-D No fúj... ;-D

0/0
22.8.2006 12:37

Martin Slovák

malá oprava textu

Paris Hiltonová, NEJEN bulvárem mnohokrát protažená dědička známé hotelové sítě.

;-D;-D;-D

0/0
22.8.2006 9:50

anique

Re: malá oprava textu

bože můj, a čím ještě? 8-o

0/0
29.8.2006 13:18

pavelthelong

Pro slecnu Paris

je uspechem uz i to, ze se nekdo odhodlal na takove CD napsat recenzi. Ale tvrzeni ze zacatku clanku v tomto pripade neplati. Pro Paris je ale zasadni, ze desku VYDALA, i kdyby si ji koupila jenom ona sama :-)

0/0
22.8.2006 8:28

Mržba

Re: Pro slecnu Paris

Nezbyva nez souhlasit.

0/0
22.8.2006 9:02

MaaGor

Re: Pro slecnu Paris

No neni to pro ni uspech, uz jen kvuli tomu,ze svou prvotinu si vydala sama.

Prave z duvodu,ze to nidko nechtel vydat.;-)

0/0
22.8.2006 10:38







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.