Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nudný Bruce Willis zklamal v dopravní zácpě

Thriller 16 bloků znamená šok. Tohle že je Bruce Willis? Spíš brusič Karhan, zmožený mnohaletou robotou a teprve budovatelskou výzvou probuzený k mobilizaci posledních sil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

JohnnyV

Mrkněte se tady na hodnocení normálních lidí

a pak si o filmu udělejte obrázek....sám jsem film ještě neviděl, ale věřímu řemeslu Richarda Donnera.

0/0
15.6.2006 11:08

JohnnyV

Re: Mrkněte se tady na hodnocení normálních lidí

http://www.csfd.cz/film.php?206080

0/0
15.6.2006 11:08

Kleki Petra

Re: Mrkněte se tady na hodnocení normálních lidí

Neviděl jsem to, ale tipuju průměrný americký biják. Věřím, že to nebude taková blbost, jako třeba a Smrtonosná past 3. Ale asi si to prohlédnu až na DVD.:-)

0/0
15.6.2006 11:09

varulf

16 bloků

Jistě není to žádná pecka v kinematografii, ale film nemusí být nutně akční, aby byl dobrý. Sám Bruce prohlašuje, že takové postavy mu sedí a velmi rád je hraje, tak proč ne. Má pravdu, zahrál to velmi dobře. Asi je to i o tom, komu se Bruce líbí a komu ne. Osobně se mi film líbil, přibral kvůli němu, aby role byla taková, jaká měla být. A také jsem rád, že to byl thriller, který nebyl přesycený stálou akcí.

0/0
15.6.2006 10:15

jsiii

Jo jo, Bruce jak ho známe...

... co dodat (Y)

0/0
15.6.2006 9:44

djkokes

souhlas

Já se přidávám k hodnocení paní Spáčilové

Můj komentář:

Úplně průměrnej akční thriller, jakejch běží na Nově x...Samozřejmě s tim rozdílem, že v tomhle hraje sám velký Bruce.  Wiliis je opět ten nejcharakternější polda a Mos Def to samý coby pekař s dortíčkama...Tohle na mne nefunguje....

.

0/0
15.6.2006 9:16

HarryIKeogh

milá dámo,

vaše recenze vypadá jako by jste viděla jiný film. podle vás musí být dobrý film akční? hmmm samozřejmě je to váš názor, ale proč nenapíšete Brucemu nějaký scénář vy? jistě by exceloval!...

0/0
15.6.2006 8:07

bambus_trambus

mirko, mirko

Milá Mirko, dřív jsem Vaše pubertální názory a naivní recenze připisoval nízkému věku a dětskému pohledu na svět. Pak jsem Vás poznal a musel jsem to z pochopitelných důvodů zavrhnout. Jenomže teď mi není jasně odkud berete inspiraci psát recenze takovým způsobem? Kde se ve zralé ženě bere dvanáctiletá školačka?

0/0
15.6.2006 7:33

Negrativ

Bambusu, trambusu

Takhle se vyjadruji 12-ti lete holky? Tak to je asi prestanu v parku zvat na zmrzlinu :-).. Ja myslel ze to je uplne normalni jazyk filmoveho kritika. Asi jsi podobnych kritik cetl malo a hlavne nevim proc pitvas tve subjektivni pocity k osobe Mirky Spacilove, kdyz tady jde o neco jineho... Urcite jsi jako spravny hnidopych hledal i nejake pravopisne chyby, ze? ;-)

0/0
15.6.2006 7:45

bambus_trambus

Re: Bambusu, trambusu

No, víš co? Recenze paní Spáčilové čtu už delší dobu, vůbec nehodlám hnidopišsky hledat pravopisné chyby nebo komentovat stylistyckou stavbu článku. Paní Mirka je inteligentní a vzdělaná žena ovšem její pohled kritika na filmy je pohled dvanáctileté puberťačky, to je vše. Vyhledej si třeba deset jejích recenzí zpátky na filmy které jsi viděl a trochu si je zkonfrontuj z vlastním pohledem.

0/0
15.6.2006 8:02

sarumánek

Re: Re: Bambusu, trambusu

Nechápu, co to tady melete, pane. Kdyby dvanáctiletá školačka napsala takovou recenzi, mohla by s klidem dělat přijímačky na žurnalistiku a téměř jistě by ji i přijali. Jelikož jsem tam nějakou dobu učil jako odborný asistent, tak doufám, že o psaní kritických recenzí něco vím. Spáčilová je dlouhodobě naším nejlepším filmovým kritikem, má svůj jasný, zábavný a přitom trefný styl. A pokud jde o tento film - že je to propadák zjistí každý soudný čtenář i bez této recenze.

0/0
15.6.2006 8:53

bambus_trambus

Re: Re: Re: Bambusu, trambusu

Ale pane, vy mě vůbec nechápete. Paní Spáčilová je výborná žurnalistka, ano i její styl je zábavný a trefný, to je bez diskuze. Akorát tvrdím, že se na film dívá očima puberťačky, její názory mi prostě příjdou pubertální. Dobře napsané, inteligentně podané, stylistycky v pořádku, trefné a přesné - pohledem puberťačky. To je vše. S její novinářskou kvalitou se to nijak nevylučuje.

0/0
15.6.2006 9:02

Kleki Petra

Re: Re: Re: Re: Bambusu, trambusu

A jaký ten film tedy je očima dospělého arbitra, jakým nepochybně jseš?

0/0
15.6.2006 9:48

honzaXY

Re: Re: Re: Re: Bambusu, trambusu

Zábavný a trefný styl je něco jiného, než kritika TAKHLE infantilně laděná.Přirovnání "scénář, co měl raději podpírat dále nohu...", "doživotní vězni v pevnosti d´If", "jako oslík ze Shreka" a nebo citovat TS ("...kodrcání v dop. zácpě po Manhattanu") a to pro méně chápavé objasnit DALŠÍM přirovnáním ("pojíždění v dopravní ŠPIČCE po Jižní spojce") je level studentského časopisu. Spáčilová umí napsat lepší kritiky. V "16.blocích" se jí to podařilo v intencích tohoto (nijak převratného) filmu.

0/0
15.6.2006 10:53

t_zet

bruce a jeho vykon

16 blocks jsem videl dobryho ctvrt roku zpatky a nebudu prohlasovat ze to je buhvijakej uzasnej film a scenar ma hodne chyb, ale rozhodne bych rekl ze vykon willise je jeden z nejlepsich jakej kdy zahral konecne neni jednou krasnej a cestnej policajt, ale dostal moznost hrat, takze dle meho osobniho nazoru zvladl velice dobreR^

0/0
15.6.2006 6:20

Negrativ

Re: bruce a jeho vykon

Jeden z nejlepsich vykonu? A ktery byl dalsi nejlepsi? Podle tebe asi Slzy slunce ne? Protoze pokud se podivam na 16 bloku, tak jenom proto, abych se ujistil, ze uz snad nic horsiho nez Slzy slunce natocit a zahrat nejde...8-o

0/0
15.6.2006 7:47

JohnnyV

Re: Re: bruce a jeho vykon

Tohle jsou podle mě filmy, kde Bruce podal nejlepší výkon:

Hartova válka, Vyvolený, Smrtonosná past, Pulp Fiction, Šestý smysl, Pátý element, Poslední skaut a samozřejmě Moonlighting.

0/0
15.6.2006 8:29

bambus_trambus

Re: Re: Re: bruce a jeho vykon

v Moonlighting byl opravdu úžasný.....jeden z nejlepších detektivních seriálů co jsem viděl.

0/0
15.6.2006 8:31







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.