Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Základní instinkt 2, to je marnost

První Základní instinkt zrodil kult, ten druhý s prominutím šunt. V erotickém thrilleru chybí erotika i napětí, detektivní zápletka mísí zmatek s nudou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

xyzxyzxyz

JINEJ POHLED NA VĚC

Tak trochu se zajímam o psychologii a né každý film mě zaujme. Ale Základní instinkt 2 byl naprosto dokonale propracovanej a v lecčem předčil i 1. Kdo čekal víc porna ať si de do pornokina.Sharon je prostě super!:-P!!

0/0
10.4.2006 16:12

wild child

Spa

"zapadá do bondovského trendu obsazovat místo uhrančivých mužů panáky bez sex-appealu a sebeironie."

Znamená to když "neherce" Brosnana, který se pí Spáčlové líbí, vystřídá herec Craig, který se jí nelíbí, že nový Bond bude špatný?

Bude jiný a v recenzi od pí Spáčilové bude napsáno, že to věděla už předem, že se to nepovede a tvůrci se měli řídit hlasem fanoušků.  

A vy co ten slint k Základnímu instinktu chválíte, vraťte školné, je-li kam.

0/0
10.4.2006 15:51

Pepan11

podekovani pi Spacilove - trio

Pani Spacilova, dekuji Vam - celkem trikrat. Usetrila jste mi vstupne, cas, i vztek, ze jsem zase naletel reklame. To je presne to, co od filmove kritiky v novinach cekam.

0/0
10.4.2006 11:59

Danny_Kay

Za sebe muzu prohlasit...

...ze s pani Spacilovou v drtive vetsine souhlasim,takze predpokladam,ze se jedna skutecne o brak (coz me neprekvapuje)....

0/0
8.4.2006 21:18

Charis Matic

Recenze

velmi dobrá-jak má paní Spáčilová ve zvyku,takže film bude jistě super - zcela určitě na něj jdu.S pí.Spáčilovou to vždycky vyjde ;-D;-D;-P

0/0
7.4.2006 11:24

René, já a Rudolf

Re: Recenze

si to uzij!! ;-D ja to mam presne naopak - nejdu na nic, co p. Spacilova nepochvali... ale kazdy holt mame jinou uroven!!

0/0
7.4.2006 15:20

MekGajvr

Re: Recenze

Proč ne, každý má jiný vkus. Kina plní i Kameňáky...

0/0
8.4.2006 20:45

marvin0007

Díky!

Brilantní recenze. R^

0/0
7.4.2006 10:49

Beerdy

Mám na to teda vůbec chodit?

Viděl to někdo z vás? Té recenzi celkem věřím a tím pádem mě lehce odradila od návštěvy kina....

0/0
7.4.2006 9:53

Mablung

Re: Mám na to teda vůbec chodit?

No, Spáčilová zbuzeruje všechno. Být Vámi, dám spíše na recenzety, kteří si nenasazují ani černé, ani růžové brýle ...

0/0
7.4.2006 11:47

René, já a Rudolf

Re: Re: Mám na to teda vůbec chodit?

takovym clankum se pak nerika recenze, ale propagacni clanek k filmu ;-D8-o

0/0
7.4.2006 15:21

vavken

Re: Mám na to teda vůbec chodit?

Film jsem neviděl, takže nemohu radit. Jediným pozitivem filmu je kritika paní Spáčilové. Dívatelnost filmu je vezkrze nepřímoúměrná jejím recenzím, takže možná to bude pecka. R^

0/0
7.4.2006 13:12

rezzba

Re: Mám na to teda vůbec chodit? NEEEE

Nic proti,ale p. Spačilová se skoro vždycky trefí. A jestli jsi pořád na vážkách tak http://www.csfd.cz/film.php?206076

když desítky lidí mají takový názor na film,tak asi na tom něco bude.

http://us.imdb.com/title/tt0430912/?fr=c2l0ZT1kZnx0dD0xfGZiPXV8cG49MHxrdz0xfHE9YmFzaWMgaW5zfGZ0PTF8bXg9MjB8bG09NTAwfGNvPTF8aHRtbD0xfG5tPTE_;fc=2;ft=23;fm=1

a nedej bože největší server na filmy na světě,to už hovoří opravdu samo za sebe.

0/0
8.4.2006 11:05

Drussbarb

Super

recenze R^

0/0
7.4.2006 9:13

Schumi25

velice slušné

tak tohle je velice slušně napsaná recenze filmu. gratuluji

0/0
7.4.2006 8:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.