Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Skládačkový vrah se prořezal k čiré pitomosti

Shrňme si to. Skládačkový vrah je psychotický šašek, detektiv je lehce nervozní klaun, obětí vám snad ani nemůže být líto a celá ta taškařice je příšerně nudná. Chcete vědět víc?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

jesus_antichrist

...ale kluci:)
...nikdo vas nenuti vylevy pana Vasi cist...ja videl jen jednicku a proc ne...nemam problem a nemusim hned tvrdit ze je to sracka, holt kazdej neni kubrick nebo tak neco...ale the best of to taky nikdy nebude...vlastne ani nevim proc to pisu:)
0/0
7.2.2006 14:34

daadyy

Re: ...ale kluci:)
já taky netvrdim, že to je něco převratnýho..jen mě vytáčí, když někdo napíše recenzi na film, který snad ani pořádně neviděl
0/0
7.2.2006 14:35

daadyy

ohodnocení recenze 0/10
Pane Vášo,
viděl jste vůbec film Saw 1? Já jen, že píšete:
"Saw měl spousty much, ale obsahoval pár poutavě natočených a nastříhaných záběrů a ve výsledku dával trochu smysl. Tedy pokud vás například netrklo, že ony dva zajatce ani na chvíli nezajímá, proč mezi nimi leží mrtvola s prostřelenou hlavou."
Kdybyste totiž ten film viděl, tak byste zajísté věděl informaci, že tomu člověku koloval v krvi pomalu působící jed a tak proto se asi zabil..
Nechápu jak může někdo psát recenzi na filmy, které vidí tak možná z rychlíku. Omlovou vám to, že nejste jediný..
0/0
7.2.2006 13:37

IRC

Re: ohodnocení recenze 0/10
dyk ma pravdu.ta jednicka byla samucelna slatanina. nic zajimaveho.
0/0
8.2.2006 17:37

cubiq

Re: Re: ohodnocení recenze 0/10
Na to jaky na to meli rozpocet, se to docela povedlo, jako do hororu to melo daleko, ale zajimave to bylo alespon ta myslenka, no pockam si az to bude na dvd a snad to bude lepsi nez tady pisete.
0/0
9.2.2006 9:56

kuthy

:-)
Idnesový vrah filmů Váša se prořezal k řiré pitomosti:-D
0/0
7.2.2006 12:18

VlastaV

na oskara saw 2 není
ale rozhodně je to ve svojí kategorii jeden z lepších filmů. ale jak koukám níže tak se shodnem že kritik Váša asi má opravdu nejraději kreslené pohádky
0/0
7.2.2006 7:28

black-juice

Trapný "film"
Hlupák není redaktor, ale ten, kdo obdivuje tak primitivní snímek...
0/0
7.2.2006 0:26

gucci21

JAK SI TOHLE NĚKDO MUŽE DOVOLIT NAPSAT
a ještě k tomu jak tohle někdo muže publikovat na internetovych nestrnnych novinach???????????????????????????????????????????????
0/0
6.2.2006 22:35

JohnnyV

Tenhle Váša je opravdu KOCKOT
Jak si může kritik (i když tohle vlastně kritik není) dovolit napsat, že je něco "pitomost"? Kdepak iDNES sebrala takový odpad? A jak si může dovolit zveřejňovat hnilobu, která vytéká z nevymáchané huby toho blbce Váši...Už to začalo s recenzí G´n´R.
0/0
6.2.2006 21:05

jiri-dm

Dobry film
Tuhle recenzi vubec nechapu,za co takova kritika?Jedine ze by kritik byl priznivcem pohadek,max.romantickych filmu...
0/0
6.2.2006 21:01

Petr1982

proč to recenzuje takový hlupák?
Když se autorovi této pseudo-recenze podobné filmy nelíbí, ať na ně laskavě nechodí a už vůbec se o nich nic nepokouší napsat. Saw 2 má na IMDB i CSFD 7/10, takže myslím že se opravdu můžete jít bodnout. 3/10 bych dal tak Vám.
0/0
6.2.2006 19:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.